18/11/09

Η ΕΛ.AΣ προτείνει, το Ισραήλ χορηγεί!

Ο σωστός διαδηλωτής:


- Πρέπει να γράφει στους όρχεις του το αίσθημα της συλλογικής ευθύνης και να παίρνει στο λαιμό του χιλιάδες διαδηλωτές με τις πράξεις του σε κατά προτίμηση αναλογία 10 (τις παίζουν) προς 100 (προσάγονται).


- Πρέπει να αγνοεί φωνές λογικής κι ένστικτα αυτοσυντήρησης, ακολουθώντας πιστά ηθογραφίες ηρωικής απαισιοδοξίας των βορείων φυλών. Όταν είναι περικυκλωμένος από διμοιρίες των ΜΑΤ και δεν έχει δίοδο διαφυγής, οφείλει να συγκρουστεί και να συλληφθεί, όντας συνεπής στον αυτοκτονικό του παραλογισμό.


- Πρέπει διαρκώς να εκστομίζει ιαχές πολέμου και να διακατέχεται από πολεμοχαρές πνεύμα.


- Στο δίλημμα «Κινηματική σωφροσύνη ή άφρονα βαρβαρότητα» πρέπει πάντα να επιλέγει το δεύτερο.


- Πρέπει να επιλέγει τους συντρόφους του με προσωπικά κριτήρια κι όχι με πολιτικά- κινηματικά. Αν τύχει και νοιαστεί για την μοίρα κάποιου άλλου, αυτή θα είναι η κλίκα του που συνήθως χαρακτηρίζεται από το ίδιο διανοητικό επίπεδο (καθυστέρησης).


- Πρέπει να έχει χαμηλή αντιληπτική ικανότητα και να πέφτει σε σχέδια- φάκες του αστυνομικού σώματος, ακόμα κι αν αυτά είναι έκδηλα σε όλους. Οφείλει να πιστεύει ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι αποδιοργανωμένη, δεν ακολουθεί τακτικές και δεν κάνει σχεδιασμούς ποντάροντας στην βλακεία ορισμένων για να καταστείλει επιτυχώς.


- Αν ανήκει σε κάποια οργάνωση και κατεβάζει μπλοκ, πρέπει να αφήνει το μπλοκ του χωρίς περιφρούρηση και τον κόσμο του μπλοκ του απροστάτευτο. Στο όνομα του να μην θεωρηθεί από έτερους ανεγκέφαλους «κινηματικός μπάτσος» ή «μιλιταριστής» (σε κάποιες περιπτώσεις), οφείλει να μην φέρνει παλούκια κι αναγκαίο εξοπλισμό, να έχει ένα μπλοκ ευάλωτο στην κρατική καταστολή και να καλλιεργεί αισθήματα ατομικισμού έναντι συλλογικής συνειδήσεως στον κόσμο που συμμετέχει.


- Πρέπει να κάνει ότι κάνει και μετά να τρέχει δημιουργώντας πανικό και στον υπόλοιπο κόσμο. Πιστεύει ότι το χάος κι ο πανικός είναι οι καλύτεροι φίλοι της πορείας. Του γρήγορου η μάνα, εξάλλου, ποτέ δεν έκλαψε.


- Πρέπει να μην σέβεται τις διαθέσεις της πλειοψηφίας και να συγκρούεται (σε πολλά εισαγωγικά) κατά προτίμηση σε αναλογία 100 (τις παίζουν) προς 5.000 (διαδηλώνουν στα αναρχικά μπλοκ, τα μόνα που πλήγονται από την αστυνομική επέμβαση κάθε 17 Ν), χωρίς δηλαδή να το σηκώνει το κλίμα.


- Πρέπει να πάσχει από φετιχισμό της βίας κι όχι να την θεωρεί αναγκαίο μέσο για την υπεράσπιση των αγωνιζόμενων από τις κατασταλτικές δυνάμεις ή την προώθηση των κινηματικών στόχων και συμφερόντων.


- Πρέπει να μην κατανοεί τα λάθη του, ούτε να έχει ιστορική επίγνωση για το που οδηγούν οι τακτικές του. Εξάλλου, χέζει στον τάφο της Ιστορίας.


- Πρέπει πρώτα να πράττει και μετά να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της πράξης του (αν τύχει και μπορεί), τις οποίες κι αναλύει αργόστροφα.


- Πρέπει να προστατεύει τον αμόλυντο γενετικό του κώδικα από πολιτικά ακάθαρτες φυλές (π.χ την Κόκκινη Φυλή, αν ανήκει στην Μαυροκόκκινη) και να μην συνεργάζεται με άλλες πολιτικές συνιστώσες του κινήματος.


- Πρέπει να είναι ασύντακτος, χωρίς πάσα συνοχή και να ανοίγει μέτωπα παντού. Αν τις παίζουν 100 μέτρα πιο κάτω κάποιοι και φέρνουν τα ΜΑΤ στο σημείο, αυτός θα πάει να τις παίξει εκατό μέτρα στον αντίποδα για να φέρει άλλα ΜΑΤ κι από την άλλη πλευρά.


- Εφόσον δεν κατεβαίνει οργανωμένα στον δρόμο, πρέπει να ψαρεύει τυχαίο κόσμο για την στελέχωση των άγριων σχεδίων του. Μετά, όμως, θα ζητάει αλληλεγγύη όταν οι 3 από τους 5 που ψήθηκαν ήταν ασφαλίτες και τον έδεσαν στο στενό (αν βρεθεί άτυχος).


- Πρέπει να εκπληρώνει τα παιδικά του απωθημένα κάνοντας την πορεία παιδική χαρά. Τα παιχνίδια που δεν κατάφερε να παίξει μικρός πρέπει να τα παίξει τώρα, μιας και βρήκε φίλους να τον παίζουν. Κλέφτες κι αστυνόμοι, κρυφτό, κυνηγητό, γύρω γύρω όλοι (οι μπάτσοι), κούνια (κι ας με δέρνουν τα γουρούνια), τραμπάλα (μια κλωτσιά στον έναν, μια κλωτσιά στον άλλον) κι άλλα τέτοια.


- Πρέπει να κάνει ντου στην κεφαλή της πορείας κι όχι αφού έχει περάσει όλος ο κόσμος ώστε μην μείνουν χωρίς λεία τα δίχτυα της ασφάλειας.


- Αν έχει συλληφθεί κόσμος, πρέπει να συνεχίζει τα μπάχαλα κι όχι να κοιτάει να τους απελευθερώσει και να τους τραβήξει από τα χέρια των ΜΑΤ. Εξάλλου, μάλλον δεν θα είναι η κλίκα του.


Υγεία, Καύλα κι Αντεπανάσταση


2η Τρολεταριακή Διεθνής



Υ.Γ: Κάθε προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη.

3 σχόλια:

  1. Φυσική απάντηση όταν κάποιος του πεί "μην πετάς πέτρες,είμαστε περικυκλωμένοι απο ΜΑΤ",είναι το "αριστερός είσαι ρε;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι σχολιο ειναι αυτο? αριστερος εισαι ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego pantos simfono 100% ap'to na eisai aristeros kalitera einai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή