6/12/09
*Ορίστε πως έγινε ο Πρύτανης έπειτα από τον σημερινό προπηλακισμό που υπέστη

Κάτω τα χέρια από τον Πρύτανη!

Υπάρχουν και τα πόδια

"Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών, Γιάννης Σκυλάκος, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τον εντοπισμό των δραστών της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστου Κίττα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δικαστικές και αστυνομικές Αρχές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου να κρίνουν αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου για την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου και την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με το νόμο, εφόσον διαπράττονται κακουργήματα και υπάρχουν υπόνοιες ότι οι δράστες των πράξεων αυτών βρίσκονται μέσα στον χώρο του πανεπιστημιακού ιδρύματος, μπορεί να γίνει άρση του ασύλου."

Ζούγκλα των Χαφιέδων.gr

Στην Εντατική νοσηλεύεται προληπτικά ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες εγκάθετες του Υπουργείου πηγές προπηλακίστηκε από κακούς διαδηλωτές στο χώρο των Προπυλαίων, στο εσωτερικό, μάλιστα, της... κλειδωμένης Πρυτανείας. Πρέπει εδώ να αναφέρουμε το γεγονός ότι ο Πρύτανης πάσχει από μοναξιές και στοιχειώνει το κτίριο της Πρυτανείας, καθήμενος εντός του εσωτερικού προαυλίου, τις ώρες που αυτή είναι κλειστή για το κοινό. Ρεπόρτερ κι ανταποκριτές της 2ης Τρολεταριακής Διεθνούς τον έχουν δει επανειλημμένα να μουρμουρίζει στο παγκάκι της αυλής, καθώς μετράει δέσμες μαύρου χρήματος από τη βασική πηγή εισοδήματος του, τις έρευνες του ΕΚΠΑ για διάφορες ιδιωτικές εταιρίες και πολυεθνικές της Δύσης, τις οποίες διεκπεραιώνουν στρατιές απλήρωτων μεταπτυχιακών.

Αφότου η Πρυτανεία ανοίχτηκε κι οι διαδηλωτές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το «φάντασμα» της Πρυτανείας, ο Πρύτανης φέρεται να φώναξε «Ζήτω η εξέγερση του Δεκέμβρη» και «νίκη σε όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας», αλλά οι εισερχόμενοι στο κτίριο, επηρεαζόμενοι κι από την προβοκατορολογία του ΚΚΕ, τον έκριναν ως σκοτεινό πράκτορα εν υπηρεσία κι έτσι του προκάλεσαν εκδορές, σύμφωνα πάντα με τις πηγές του αμερόληπτου Υπουργείου και των Μέσων Αντικειμενικής Εξημέρωσης. Σε συνεχή συνεπικουρία, λοιπόν, με τους υπουργικούς θώκους που λυσσαλέα κι ο ίδιος κυνηγά, αφού δεν του φτάνει η υπεραξία από τις έρευνες (κι εφόσον την μοιράζεται με άλλους μεγαλοκαθηγητάδες- εργολάβους) κι επιθυμεί παράλληλη πολιτική καταξίωση, διακομίστηκε στην Εντατική για προληπτικούς λόγους, προσπερνώντας αξιοκρατικά την σειρά δεκάδων ανθρώπων με κομμένα χέρια, σοβαρούς τραυματισμούς και λοιπά συναφή περιστατικά, γιατί ως γνωστόν είναι κι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας και πάσχει από οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, λαμογίαση κι υπερβολικό παρασκηνιακό θησαυρισμό, όπως κι ο οργανισμός του εγκυμονεί διαρκώς κινδύνους ανακοπής, εγκεφαλικών και κρίσεων χουντικών φρονημάτων.

«Αυτό το χαστούκι θα μπορούσε να τον είχε θρυμματίσει», μας αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας που κατά σύμπτωση είναι ιδιοκτήτης επώνυμης ιδιωτικής εταιρίας που συνεργάζεται με το ΕΚΠΑ, ενώ γνωστοί και φίλοι του από το οικονομικό λόμπι των πανεπιστημιακών ερευνών κάνουν λόγο για «χυδαία επίθεση με δολοφονικό σκοπό που θέτει στο στόχαστρο την εύρυθμη ακαδημαϊκή λειτουργία και τα (υπ)ανθρώπινα δικαιώματα». Όταν τους ζητήσαμε να μας πουν λίγα λόγια για τον άνθρωπο πίσω από τον Πρύτανη, μας δήλωσαν ότι «πρόκειται για ένα άτομο με κοινωνικές ευαισθησίες, ιδιαίτερα όσον αφορά την διατήρηση δικαίου χαρακτήρα μεταξύ των συναλλαγών του πανεπιστημίου (και των απλήρωτων μεταπτυχιακών) με μεγαλοκαρχαρίες πολυεθνικών κι επιχειρήσεων του Δυτικού Καπιταλισμού, φαρμακοβιομηχανίες και ιμπεριαλιστικές μονάδες της υφηλίου». «Κερνάει μέχρι και καφεδάκι από το κυλικείο τα παιδιά που απασχολούνται στις έρευνες» αναφέρει χαρακτηριστικά καλός του συνεργάτης από το ΕΚΠΑ.

Ο πρύτανης έχει σωληνωθεί προληπτικά και βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, όπου αναμένεται να τον επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπ(ρ)ας, στα πλαίσια της πολιτικής ζητιανιάς που διέπει αυτόν και το κόμμα του. Ο Υπουργός ΠΡΟΠΟ (και ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ και ΚΙΝΟ) συγκλονισμένος από το γεγονός και εμφανώς συντετριμμένος ψυχολογικά, κάνει λόγο για «βία που χαρακτηρίζεται από κοινωνικό μίσος» (αφού ο Πρύτανης είναι γνωστό υπόδειγμα της μέσης κοινωνικής θέσης), όπως και για «μηδενική ανοχή απέναντι στους νεαρούς ταραξίες» (αλλά πλήρη ανοχή στην άμισθη κι ανασφάλιστη εκμετάλλευση εργαζομένων στις πανεπιστημιακές έρευνες και τους εργολάβους μέσα στα Ιδρύματα).

Η Αλέκα Παπαρήγα από την άλλη, σταθερή στις θέσεις του Κομουνιστικού Κόμματος, δήλωσε στο μικρόφωνο της 2ης Τ.Δ, ότι «καταδικάζει τον ιμπεριαλισμό και τα αντεργατικά μέτρα που συμψηφίζουν Κυβέρνηση κι Αξιωματική Αντιπολίτευση στα πλαίσια των φιλελεύθερων οδηγιών της Ε.Ε». «Ο Πρύτανης είναι κι αυτός παιδί της εργατικής τάξης που μόχθησε και τώρα απολαμβάνει τους όποιους καρπούς του χρόνιου κόπου του» ανέφερε φεύγοντας, ενώ διατύπωσε το καθιερωμένο ευχολόγιο για την ανάγκη αναβίωσης του Υπαρκτού και την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανωτερότητα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Η ΝΔ τηρεί σιγή ιχθύος, αφού ο βλαχοδήμαρχος Αντώνης Σαμαράς ασχολείται με την προσέλκυση κόσμου από τη φράξια του σογιού του Μητσοτάκη.

Νεότερα δεν έχει.


Edit: Ο Χ. Κίττας δεν διέψευσε κάτι... προληπτικά. Ως διευθυντής του εργαστηρίου ιστολογίας- εμβρυολογίας από το 1993 (με 9 εργαστηριακές μονάδες) θα συνεχίσει να συντονίζει τα "ερευνητικά" προγράμματα για το... δημόσιο όφελος και την κοινωνία (σ.σ: ανασφάλιστη εκμετάλλευση μεταπτυχιακών για προγράμματα ιδιωτικών εταιριών και κλινικών). Εν κατακλείδι, πείτε μας φίλε Χρήστο. Σώθηκαν τα χρηματοκιβώτια της Πρυτανείας; Θα συνεχίσουν να περνάν τα λεφτά κάτω, πάνω, δεξιά κι αριστερά από το τραπέζι; Όλα εντάξει; Είστε καλά;


Ο λαός δεν ξεχνά, ΟΛΟΥΣ τους φασίστες τους κρεμά!

Ρεπόρτερ κι ανταποκριτές της 2ης Τρολεταριακής Διεθνούς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου