19/10/09

Μας τα σφύριξε ένας τρόλος...

Νηστικό αρκούδι δεν επαναστατεί!


Ανάληψη ευθύνης για γερά στομάχια...


Σήμερα κι εντός του χρονικού διαστήματος 14:00 με 15:00, προχωρήσαμε σε ινκόγκνιτο κατανάλωση πρόχειρα μαγειρεμένου φαγητού, ευτελούς grill και κάκιστης ποιότητας ανθρακούχων ποτών, σε προγραμματισμένη εκδήλωση μεταπτυχιακών στο Κάτω Πολυτεχνείο. Όντας νηστικοί και αλγώντας ιδιαιτέρως πέριξ και κατά μήκος του λεπτού εντέρου, εισβάλλαμε από την κεντρική είσοδο, επί της Πατησίων, σε αίθουσα εκδηλώσεων της Αρχιτεκτονικής Σχολής, στην οποία θα ελάμβανε μέρος κι η εκδήλωση των τέως αποφοίτων και νυν μεταπτυχιακών σπουδαστών- καριεριστών της κακιάς ώρας.


Ντυμένοι στη πένα, με απαλλοτριωμένα από τα σπασμένα καταστήματα Glou (επί Δεκεμβρίου) κοστούμια, κομψές γραβάτες κι απαλλοτριωμένα- από υψηλά στελέχη της ΔΑΠ, της ΠΑΣΠ και της ΦΟΣ- λουστρίνια, προχωρήσαμε εντός της αιθούσης και καταναλώσαμε με ταξική λαγνεία, αλλά και γαλλική φινέτσα στις επιλογές μας, οτιδήποτε βρήκαμε πάνω στους φαντασμαγορικά στημένους μπουφέδες που έστηναν επί ώρες μεροκαματιάρηδες συνάδελφοι. Τα σκοτεινά κέντρα του μεταπτυχιακού θεάματος και το μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο, όπως και «κόκκινοι» φαιοχίτωνες του φοιτητοπατερισμού που παρευρίσκονταν στην εν λόγω εκδήλωση, ΔΕΝ βρέθηκαν για πρώτη φορά προ εκπλήξεως, αφού δεν πήραν χαμπάρι τίποτα ή όπως θα λέγαμε, «δεν μπόρεσαν να μυρίσουν παραπέρα από το σάπιο τους κουφάρι».


Στη συνέχεια χαθήκαμε συντεταγμένα στα στενά των Εξαρχείων πραγματοποιώντας συντόμου διαρκείας βόλτα προκειμένου διευκόλυνσης της πεπτικής δραστηριότητος, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια χαώδεις κινήσεις παραπλάνησης των πεινασμένων κι αγανακτισμένων μεταπτυχιακών. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, πιστά αφοσιωμένες σε βίαιο φάγωμα διαφόρων κρεάτων έξω από το μαγαζί του δυνάστη Σάββα, δεν επιχείρησαν σε καμία περίπτωση την καταδίωξη μας, έπειτα κι από την σοσιαλιστικών ηθών εκπαίδευση που δέχθηκαν αυτές τις μέρες. Εν τη πάροδο σύντομης χρονικής περιόδου, βολεμένοι καθηγητές της έδρας και των ερευνών σε συνεργασία με τους μεταπτυχιακούς- παρέχοντες στους πρώτους την άμισθη εργασία τους, και τις Πρυτανικές Αρχές συγκεντρώθηκαν αυθορμήτως έξω από την πύλη και διετέλεσαν πρόχειρη συνέλευση που κατέληξε σε υπάκουη επιστροφή όλων στις θέσεις τους.


Φυσικά, όπως όλοι οι «δολοφόνοι», έτσι κι εμείς επιστρέψαμε μετά το πέρας ωρών στον «τόπο του εγκλήματος» για να βολιδοσκοπήσουμε αντιδράσεις, να εκτιμήσουμε τα αντανακλαστικά του ταξικού εχθρού και να γελάσουμε χαιρέκακα κι ειρωνικά. Εκεί, οι χωμένοι στις κομπίνες, νεκροθάφτες του προ της γενέσεως του πεθαμένου φοιτητικού κινήματος, περίμεναν με κράνη και παλούκια στα χέρια, πάσχοντες βαθύτατα από μανία καταδίωξης, το λεγόμενο «σύνδρομο της Μεσολογγίου». Πάνω στο στιγμιαίο θεαθήναι τα πνεύματα ανάψανε αμφίδρομα, όμως, η μιλιταριστική μας υπεροχή και τα παραπανίσια κιλά μας, οδήγησαν την κατάσταση σε άμβλυνση, με μετέπειτα υπογραφή συμφωνητικού (αντιστοίχου βεληνεκούς με το σύμφωνο Μολότοφ- Ρίμπεντροπ) που διασφάλιζε την ολομέτωπη επίθεση μας σε αυτούς και το δικαίωμα καταγγελίας στη συνέχεια από την πλευρά τους.


Εμείς, σαν Πεπτικός Αγώνας και λοιπές οργανώσεις, καταγγέλλουμε την επανειλημμένη συμπεριφορά τύπου θύματος, σαν προσωπική και πολιτική στάση, στάση που εν τέλει χαρακτηρίζει μια αναξιοπρεπή κι ηττοπαθή Αριστερά της συνεργασίας, της γκρίνιας και των εσχάτων εκπτώσεων. Θα ήμασταν σε θέση να συνεργαστούμε με αρκετά ικανά στομάχια εκ των κόλπων της, όμως, αυτά διαπνέονται από μια λάθος πολιτική λογική η οποία φθείρει σε καθημερινή βάση την αποθεματική τους ικανότητα, καθιστώντας τα αδύναμα και συνεπώς, ανίκανα να προχωρήσουν στην διεκπεραίωση μιας πιο μακρόπνοης στρατηγικής φαγοποτιού. Ασκούμε παράλληλα δριμύτατη κριτική σε συγκεκριμένους κύκλους των Εξαρχείων που εκμεταλλευόμενοι την στομαχική τους ανωτερότητα, στερούν πολύτιμη τροφή από τα στομάχια συμμαχικών δυνάμεων της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, υποτιμώντας και προσβάλλοντας συλλογικές διαδικασίες, τριβές και σχέσεις εντός του ευρύτερου κινήματος.


Όσο για τους μεταπτυχιακούς δούλους και τους καθηγητικούς μούλους- μελλοντικούς Πρυτάνεις, τα λόγια μας θα είναι τροφή προς σκέψη... κι όχι ότι κι ότι, αλλά αγγούρια. Δυστυχώς για εσάς, κερδοσκοπικά λούμπεν παράσιτα, κακοντυμένοι μουργόλυκοι της διαφθοράς, ο τεχνοκρατικός «Διαφωτισμός» σας θα συναντήσει ένα οδυνηρό τέλος. Όσο εσείς θα διδάσκετε την «φωτοβολούσα» νοοτροπία της αγοράς, αλλά και την απαραίτητη γνώση για την μερική στελέχωση αυτής, εμείς θα διδάσκουμε τις Σκοτεινές Τέχνες της Προλεταριακής Επαναστάσεως και την συλλογική αυτοπροστασία της τάξης μας (και των στομαχιών της) από τα σαγόνια της τάξης που απαρτίζετε, είτε υπερασπίζεστε, αφεντικά και προδότες! Μαζί με εσάς, θα αδυνατίσουμε και κάθε είδους απόγονο του φασιστικού υποείδους, τόσο πολύ που να χρειαστεί παροχή τροφής από τα εξουσιαστικά κέντρα της Unicef κι άλλων παρόμοιων οργανώσεων αστικής φιλανθρωπίας κι ελεημοσύνης.


Το οργισμένο κοντοσούβλι, εξάλλου, όπως γυρνάει στη σούβλα, θα πάρει τους πάντες αμπάριζα. Εξάλλου, το λεει και γνωστή αφίσα του κέντρου... «Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ πράσινοι, Ένωση Κεντρώων- Βασίλης Λεβέντης, Πολιτικοί Σταυροφόροι της Ορθοδοξίας, Χαρίζω χρέη- χαρίζω οικόπεδα, Κόμμα Ελλήνων Αλλοδαπών- Που ‘σαι Παπαδόπουλε, φίλοι του ανθρώπου κ.α., είναι ΤΟ ΙΔΙΟ συνυπεύθυνοι για την ανθρώπινη εξαθλίωση και την παρεμπόδιση του ξεδιπλώματος της αναρχικής προοπτικής». Είναι εγκληματίες, είναι ένα και τ’ αυτό με τους δολοφόνους ιμπεριαλιστές παγκοσμίως, είναι οι έμπρακτοι υποστηρικτές (και στον ίδιο βαθμό κιόλας) της πολεμικής του οικονομικού ιμπεριαλισμού κι η βασική αιτία των δεινών της ανθρωπότητας. Το κεφάλαιο έρχεται δεύτερο! Εξάλλου οι προηγούμενοι το δημιούργησαν κι όχι αντίστροφα, όπως λανθασμένα πιστεύουν εκατοντάδες θεωρητικοί, εκατομμύρια αγωνιστές και τα συναφή.


Τέλος, προειδοποιούμε για μπαράζ κατανάλωσης φαγητού και ποτού σε επόμενες επιχειρούμενες εκδηλώσεις και συνευρέσεις τέτοιου τύπου, όπως και για αναμενόμενο φάγωμα σάντουιτς μεγατόνων εντός ολίγων ημερών. Εάν δεν συμμορφωθούν οι φυσικοί κι ηθικοί αυτουργοί της πείνας στην καπιταλιστική κοινωνία, απειλούμε ενεργά ότι θα γίνουμε ΠΙΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΙ από ποτέ! Απαιτούμε αναδιανομή του φαγητού υπέρ των προλεταριακών στομαχιών κι όχι υπέρ των κοιλαράδων της αστικής τάξης. Το φαγητό να ανήκει στους παραγωγούς του κι όχι στους καπηλευτές της εργατικής αξίας. Να τα ΦΑΜΕ, πριν μας τα φάνε!


Η επανάσταση δεν γίνεται με άδειο στομάχι!


Καταβροχθίζουμε τον σάπιο κόσμο του σήμερα, για να αφοδεύσουμε τον δικό μας ελεύθερο κόσμο του αύριο


Πεπτικός Αγώνας


Νηστικοί Προλεταριακοί Πυρήνες


Παχύσαρκοι ενάντια στο Σύστημα


Σκοτεινοί Διδάκτορες της Επανάστασης


Μαύρο σ’ όλα, μη πετάς το μπουκάλι Κόκα Κόλα


ΚΚΕ(φαγητού)


Σερβιρισμένος Βραχίονας της 2ης Τ.Δ- «Οπλισμένα Μαχαιροπίρουνα»


Τάγμα Εργαζομένων στον ΟΤΕ- «Κάνω δύο δουλειές»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου