21/10/09

Αρχεία


Όπως διακηρύττουμε και μέσα από το καταστατικό μας, θεωρούμε την συλλογική τρολεταριακή μνήμη βασικό εργαλείο για την τρολική πάλη ενάντια στα διαχειριστικά καθεστώτα. Γι’ αυτόν τον λόγο ανοίγουμε για άλλη μια φορά το ιστορικό φωτογραφικό αρχείο της 2ης Τ.Δ και παραθέτουμε δυο νέες εικόνες σοσιαλιστικού δέους και γραφικού κύρους.



1. Μα για ποιόν άλλο να επρόκειτο, παρά για τον πνευματικό υιό του Λέοντα Τρότσκι και τον αληθινό πιστό κι αλύγιστο συνεχιστή της «Διαρκούς Επανάστασης», τον Σ. Μάτσα, τον Σ. Μιχαήλ αλλιώς, τον Πατέρα του Τεταρτοδιεθνισμού. Ατενίζει τις εργατικές λαϊκές μάζες (από κάτω του) που εγκολπώνονται στα προστατευτικά πολιτικά του σκέλια, κραδαίνοντας τις κόκκινες παντιέρες του Κομμουνισμού και τις καρδιές της αφοσίωσης στην τροτσκιστική αλήθεια και τον πεφωτισμένο ηγέτη.



2. Ο Γιώργος Παπανδρέου (Γιωργάκης), ο Θεόδωρος Πάγκαλος (πολλών κυβικών πολιτική φιγούρα) κι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης (γνωστός φίλος πολλών αντιεξουσιαστών) σε μια μοναδική αφίσα- παράδειγμα ιστορικής λαογραφίας- της εποχής του Υπαρκτού στην ΕΣΣΔ, βασικοί πρωταγωνιστές της θεατρικής κωμωδίας «Οι υπουργοί μου, οι σοσιαλιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου