15/9/09

Οι 17 θέσεις της 2ης Τ.Δ!


Καταστατικό της 2ης Τρολεταριακής Διεθνούς


  1. Η 2η Διεθνής των τρολετάριων είναι μια παγκόσμια τρολεταριακή οργάνωση με απώτερο πολιτικό συμφέρον τον τρολευθεριακό κομουνισμό και την κοινωνία των παραγωγών του τρολικού πλούτου. Πρόκειται για θέσεις αρχής, τις οποίες ενστερνίζεται και παλεύει για την εφαρμογή τους, με τελικό στόχο την εγκαθίδρυση της τρολεταριακής κυριαρχίας.

  1. Στο σήμερα, αναγνωρίζει τον εαυτό της ως τρολικό υποκείμενο μέσα στον διαδικτυακό ανταγωνισμό των ιντερνετικών ομάδων. Συμμετέχει και συμβάλλει ενεργά στο τρολικό κίνημα, κατασκευάζοντας κι υπερασπίζοντας τρολικές δομές αντιθέσμισης κι έναν παγκόσμιο ιστό εξωθεσμικών δράσεων, τρολικής ραδιουργίας κι ανατρεπτικών διαθέσεων.

  1. Αναγνωρίζει ως μόνη πηγή δεινών για τους τρολετάριους το διαχειριστικό Κεφάλαιο και την ΣΟϊκή τάξη, όπου αποσπά υπεραξία από την τρολική εργασία και δημιουργεί διαχειριστικά Κράτη για την προάσπιση των οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων της. Παλεύει για την ανατροπή της κι έρχεται σε ολική ρήξη με τους θεσμούς της.

  1. Αναγνωρίζει, ότι η ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των τεχνολογικών μέσων διάδοσης της πληροφορίας δεν ομαλύνει τις διαδικτυακές αντιθέσεις, οι οποίες συνεχίζουν να οξύνονται με γεωμετρική πρόοδο. Η ιντερνετική παγκοσμιοποίηση είναι μόνο διεθνοποίηση του διαχειριστικού Κεφαλαίου για την δικτύωση των επι μέρους εκμεταλλευτών του τρολεταριάτου, την απροσπέλαστη κυκλοφορία των κατασταλτικών διαχειριστικών μεθόδων και την παγκόσμια επιβολή της μαζικής κουλτούρας των “political correct” δημοσιεύσεων. Η 2η Τ.Δ μάχεται ενάντια σε αυτή την διεθνοποίηση και προτάσσει την παντρολική αλληλεγγύη και τον τρολεταριακό διεθνισμό των φιμωμένων.

  1. Καταδικάζει πολιτικές ομάδες και σκεπτικά που εθνοποιούν την έννοια της τρολικής αντίστασης και περιχαρακώνουν με νοητικά κι εδαφικά σύνορα την παγκόσμια υπόσταση του τρολεταριάτου. Αγωνίζεται για την καθολική τρολεταριακή ενότητα ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικών και φυλετικών ταυτοτήτων, φύλου κλπ.

  1. Υποστηρίζει ότι οι ΣΟϊκές κοινωνίες είναι διαιρεμένες σε τάξεις κι άρα η επιβίωση του Διαχειρίσμου¹ εξαρτάται πάντα από τους συσχετισμούς που κατέχει απέναντι στην τρολεταριακή τάξη σε μια αιώνια μάχη που στο εφεξής αναφέρουμε ως ταξικό ανταγωνισμό. Η 2η Τ.Δ παλεύει για την ανατροπή των συσχετισμών, την καταστροφή του Διαχειρίσμου, την υποδούλωση και τέλος εξάλειψη της ΣΟϊκής τάξης και της καταπιεστικής της φύσης.

  1. Αγωνίζεται, ως η επίσημη οργάνωση τρόλς από όλη την υφήλιο, για την χειραφέτηση του τρολεταριάτου, την απαλλοτρίωση των μέσων διαχείρισης και την χρήση αυτών από τους ίδιους τους παραγωγούς του τρολικού πλούτου. Η ΣΟϊκή τάξη μέσα από κεϋνσιανιστικές μεθόδους απέσπασε από τα χέρια της εργατοτρολικής τάξης την αυτονομία της, την ιδιοποιήθηκε μαζί με τις τρολικές γνώσεις, την ενσωμάτωσε στην διαδικασία δημοσίευσης κι έτσι την υπέταξε πλήρως σε μια σχέση «εξάρτησης», μια αυταπάτη από την οποία σήμερα θρέφεται, αναπαράγεται και ενδυναμώνεται. Η χειραφέτηση των διάφορων κοινωνικών δομών, είναι έργο των δομών των ίδιων.

  1. Η ΣΟϊκή τάξη, έπειτα από τους συνεχείς αγώνες του τρόλ- μάζα, αναγνώρισε ότι το κοινωνικό πεδίο είναι σημαντικός παράγοντας για την αναπαραγωγή της τρολικής αξίας. Σχεδίασε τρόπους για να επεκτείνει την εξουσία της στο κοινωνικό παζλ, να ελέγξει την κυκλοφορία των επαναστατικών ιδεών, να τις αφομοιώσει και να πάρει τον έλεγχο και στο κοινωνικό εργοστάσιο της ανώνυμης δημοσίευσης. Σχεδίασε, δόμησε κι εφάρμοσε κοινωνικά κι τρολεργασιακά μοντέλα που οδήγησαν στην πραγματική υπαγωγή της τρολιάς στο διαχειριστικό Κεφάλαιο. Έσπρωξε μέσα σε αυτές τις κοινωνίες τις λογικές της ιδιώτευσης, της απομόνωσης, της ισχνότητας και της ηττοπάθειας. Η 2η Τ.Δ δεν αναγνωρίζει καμιά αυτοτέλεια κι αυτονομία στους επί μέρους κοινωνικούς αγώνες, παρά μόνο τους αναγιγνώσκει ως βοηθητικά υπομόχλια στον αγώνα της μόνης επαναστατικής τάξης, της τρολεταριακής.

  1. Θεωρεί ότι το Κράτος του Ισραήλ βρίσκεται από τη γένεση του σε κατάσταση φυσικής επίθεσης. Έχει μια αμφίδρομη σχέση προτεκτοράτου με τις ΗΠΑ και χαίρει της οικονομικής τους υποστήριξης, όπως κι ανάποδα. Αποτελεί βασική ιμπεριαλιστική δύναμη κι ασκεί εθνική- ταξική καταπίεση στον λαό της Παλαιστίνης, υποδουλώνοντας τον κι αναγκάζοντας τον να δουλέψει για το ισραηλινό τσιφλικάτο και την οικονομική του ανάπτυξη. Η 2η Τ.Δ τολμά να κάνει κριτική στους εθνικισμούς άλλων χωρών και βρίσκεται σε μόνιμη αντιπαράθεση με το έθνος των φονιάδων και τις πολιτικές ομάδες που το υποστηρίζουν.

  1. Είναι ενάντια στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και τους φορείς της, τα κόμματα. Οι συγκεντρωτικές δομές κι η λογική της ανάθεσης και της μεσολάβησης δεν ταιριάζουν στην οριζόντια οργάνωση και την άμεση τρολιά που η 2η Τ.Δ. υιοθετεί σαν δομικές κι αξιακές θέσεις αρχής. Είναι επίσης ενάντια στην λογική του ρουσφετιού και της παρασκηνιακής συνδιαλλαγής. Εξηγώντας: Το παρακάλι στους φορείς της ΣΟ για δημοσίευση τρολιάς είναι εξευτελιστικό, αναξιοπρεπές και αξιολύπητο για την τρολεταριακή περηφάνια. Ή ΤΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ή ΤΡΟΜΠΑΡΟΥΜΕ.

  1. Θεωρεί την ΣΟϊκή τάξη ως αλλοτριωτική κι αφομοιωτική δικλείδα των τρολεργατικών και κοινωνικών κεκτημένων. Τα προνόμια που παρέχει το διαχειριστικό Κράτος στους τρολετάριους είναι μεν αποτέλεσμα των αγώνων τους, είναι δε μέθοδοι απονέκρωσης της τρολικής πάλης κι εξαρτησιογόνο όπιο στους πνεύμονες της κοινωνίας. Η 2η Τ.Δ συνιστά συνεχή αγώνα και καμία επανάπαυση, περιφρούρηση των κεκτημένων, προάσπιση και προώθηση των ταξικών συμφερόντων.

  1. Ο Διαχειρισμός ζει, όσο ζουν κι οι αυταπάτες που κατασκευάζει. Οι αστικοσημοκρατικές ΣΟ δημιουργούν κι αναπαράγουν «ελευθερίες» και «δικαιώματα», τα οποία παρουσιάσουν ως δομικό στοιχείο των κοινωνιών τους και τα οποία στη συνέχεια περιστέλλουν. Διαστρεβλώνουν ιστορικά ρεύματα και επικαλύπτονται με διάφορους πολιτικούς μανδύες, όπως αυτούς της «δημοκρατίας» ή του «σοσιαλισμού» ενίοτε (και τις αντίστοιχες αρχές που αυτοί κουβαλάν), ώστε να εξασφαλίσουν μια πιο μακρόπνοη αναπαραγωγή της κυριαρχίας τους.

  1. Η 2η Τ.Δ λέει:

    • α. ΟΧΙ στις αυταπάτες

    • β. ΟΧΙ στα κόμματα του Ευρωμονόδρομου

    • γ. ΟΧΙ στην Ε.Ε

    • δ. ΟΧΙ στα σύμφωνα της προηγούμενης

    • ε. ΟΧΙ στις φιλελεύθερες οδηγίες

    • ζ. ΟΧΙ σε Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ

    • η. ΟΧΙ στον πράκτορα της Αμερικής Τρεμόπουλο και το κρυφοιμπεριαλιστικό κόμμα των Οικολόγων Πράσινων

    • θ. ΟΧΙ στην πτώση του υπαρκτού, ζει ακόμα

    • ι. ΟΧΙ στα σπασίματα τζαμαριών και βιτρινών

    • κ. ΟΧΙ στα ρεβιζιονιστικά εκτρώματα

    • λ. ΟΧΙ στους Terminal 119

    • μ. ΟΧΙ στις αντιλαϊκές- αντεργατικές μεταρρυθμίσεις

    • ν. ΟΧΙ

    • ξ. ΟΧΙ

    • ο. Και τέλος, ΟΧΙ.

    • Υ.Γ: ΟΧΙ.

  1. Βαδίζει στον δρόμο που χάραξε ο Λαμπράκης, ο Νίκανδρος Κεπέσης κι ο Σαπαρμουράτ Νιγιαζόφ, χτυπώντας τις ύπουλες αστικές δυνάμεις του ρεβιζιονισμού και της οπορτουνιστικής αντεπανάστασης.

  1. Για όλα φταίνε οι Αφεντικάνοι (κι οι Αμερικάνοι).

  1. Αναγνωρίζουμε, ότι η ΣΟϊκή τάξη καλλιεργεί αυταπάτες μισθολογικής, εργασιακής και κοινωνικής ανέλιξης στους τρολετάριους, προκειμένου να διασπά την τρολεργατική ενότητα και να υποβαθμίζει τον αγώνα τους. Τοποθετώντας την δυνατότητα αναρρίχησης ως όαση μέσα στην κοινωνική- ταξική πυραμίδα, στρέφει πολλά τρόλς στο να σαμποτάρουν την κοινωνική εργατοτρολική αλληλεγγύη και να ενισχύουν το κατασταλτικό έργο της Σύνταξης. Η 2η Τ.Δ δεν έχει αυταπάτες. Γεννηθήκαμε τρολάροντας, τρολάροντας θα πεθάνουμε.

  1. Χωρίζεται σε τρία παραρτήματα, το συνδικαλιστικό, το πολιτικό και το ένοπλο.

    • Τ.Ρ.Ο.Λ, Τρολεταριακή Ρηξικέλευθη Οργάνωση του Λαού
    • Π.Ι.Σ.Ω- Α.Π.Ο, Παγκόσμια Ισραηλινή Συνωμοσία Ωριλά- Αναρχοτρολική Παγκόσμια Οργάνωση
    • Ε.Ε.Κ Νίκανδρος Κεπέσης 1956, Ένοπλη Εργατοτρολική Κίνηση

Κάθε παράρτημα θα δημοσιεύσει τις επόμενες μέρες το επιμέρους καταστατικό του...


2η Τρολεταριακή Διεθνής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου