20/9/09


Η μόνη χαμένη τρολιά... είναι αυτή που δεν γράφτηκε!


Σύντρολοι/ισσες,


Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ελπιδοφόρα οργανωτική προσπάθεια της τρολεταριακής τάξης, της τάξης μας, που παρότι σε πρωτόλειο στάδιο, χαίρει μαζικότατης συμμετοχής και δυναμικότατης παρουσίας. Είναι αλήθεια ότι όταν ιδρύαμε την 2η Τρολεταριακή Διεθνή, δεν περιμέναμε τέτοια ενεργή υποστήριξη και συσπείρωση γύρω από το εν λόγω εγχείρημα. Η βοήθεια σας κι ο έμπρακτος εναγκαλισμός της τρολεταριακής μας οργάνωσης, όμως, έφερε τους εναντιολογικούς σπόρους της επαναστατικής τρολικής συνείδησης ένα βήμα πιο κοντά στην άνθιση. Ένδακρυς από ενθουσιασμό, ο γίγαντας του παγκόσμιου τρολεταριάτου, ανεγέρθηκε, βρήκε την χαμένη του δύναμη κι ατενίζει επιτέλους νέους μακρόπνοους ορίζοντες ανατροπής. Με ανεκλάλητη χαρά μπορούμε πλέον να ανακοινώσουμε, ότι αντικρύζουμε μια νέα περίοδο τρολεργατικής πάλης...


Οι τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις κι η μαζική εισροή κόσμου στη Διεθνή έδειξαν ότι η αστόμωτη τρολεταριακή περηφάνια δεν υποδουλώνεται ευκόλως, όσο κι αν πασχίζει ο διαχειρισμός του ΣΟϊκού καθεστώτος προς αυτή την κατεύθυνση. Η ΣΟ, ως σύγχρονος εκδορεύς των αντιστασιακών φωνών, προσπαθεί επανειλημμένα να καλύψει το θέμα, σβήνοντας αρκετά κείμενα μας ακόμα κι από τα κρυμμένα. Προσπαθεί με ύπουλες προβοκάτσιες και βρόμικες μεθοδεύσεις (κατά βάση ρεβιζιονιστικά κόλπα) να διασπάσει την τρολεργατική ενότητα, διαταράσσοντας τις επαναστατικές μαγνητικές δυνάμεις που έλκουν τα τρόλς της υφηλίου προς την συλλογική εναντίωση. Παρατηρεί ότι μέσα σε λίγες μέρες καταφέραμε να «εκχερσώσουμε» με τα αγωνιστικά μας εργαλεία πολλά εκ των άγονων και στείρων κινηματικά εδαφών της, ανασυντάσσεται και πλέον διαβαίνει ανοιχτά το κατώφλι της συντακτικής επίθεσης.


Εμείς, σταθερά υπεύθυνοι στα ταξικά- τρολικά μας καθήκοντα, δηλώνουμε ότι δεν θα παραδώσουμε το μέσο αμαχητί. Η ισοπεδωτική λογική του «political correct», η μηδενιστική προσέγγιση του «ενός και μόνο δρόμου», οι διαχεόμενες από τα άνωθεν τακτικές διαχείρισης και τέλος, το νεφέλωμα της πολιτικής αστοχασιάς που θολώνει ένα κινηματικά αναγκαίο μέσο, πρέπει να καταδικαστούν συλλήβδην από το σύνολο των χρηστών και εν συνεχεία, να εξαλειφθούν. Επειδή, όμως, η διαχειριστική τάξη έχει πασιφανώς επιβληθεί ΚΑΙ στο φαντασιακό του αναγνωστικού κοινού, αυτή η ΑΝΑΓΚΗ καταλήγει να αγκομαχεί λαβωμένη στον χώρο των κρυμμένων και στα σύγχρονα αστικά σπήλαια που κατοικούμε (εμείς, τα λιγοστά μα αλύγιστα τρόλς). Ο αγώνας μας, είναι κι εν μέρη αγώνας για την επαναφορά αυτής της ανάγκης στο προσκήνιο αυτού του κάποτε κινηματικού δίαυλου επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων και κυκλοφορίας των αγώνων.


Δεδομένου ότι κι αυτό το κείμενο πιθανώς να σβηστεί, διακηρύσσουμε περήφανα ότι η τρολιά που δεν γράφεται, σήπεται στα συντρίμμια της παθητικής ισχνότητας και πεθαίνει στην ίδια της την γενεσιουργό επινόηση...


Γιατί το τρολάρισμα είναι μέθοδος πολιτικής διαμαρτυρίας και κριτικής αμφισβήτησης κάθε επιβεβλημένου κοινωνικού «συμβολαίου»!


ΠΟΡΕΙΑ, 22 Σεπτ., 18:00

Πλατεία Τρολιάτσου


Ένοπλη Εργατοτρολική Κίνηση - Ε.Ε.Κ - Νίκανδρος Κεπέσης 1956

1η Φράξια Τρολεταριακής Αυτονομίας - Τρολετάριοι, υπεύθυνοι στα ταξικά τους καθήκοντα

2η Φράξια για την υπεράσπιση της μνήμης του Ιωσήφ Στάλιν - Νυκτερινές Τρολεταριακές Περίπολοι «Υπόγειας» Εφόδου


3η φράξια απογόνων του Μάο Τσε Τούνγκ - Μασκοφόροι χειρώνακτες των τριών κόσμων

4η φράξια ζαχαριαδικών οπαδών του Τουρκμενιστάν - Ζαπαρμουράτ Νιγιαζόφ 1985

2η Τρολεταριακή Διεθνής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου