29/9/09

Όλο το παρασκήνιο της ομιλίας του αλύγιστου τροτσκιστή!

Με επαναστατικούς χαιρετισμούς προς όλους/ες τους/τις φίλους/ες, συντρόφους/ισσες (επί λέξη), ξεκίνησε την ομιλία του ο Σάββας "Σάββας" Μιχαήλ στη ταράτσα της οικείας του. Η πρώτη του κουβέντα ήρθε να συναντήσει τα επαναστατικά δάκρυα των προλεταριακών μαζών που αφουγκράζονταν το στομφώδες ύφος του και παρακολουθούσαν εκ του καναπέ(ος) τον αλύγιστο κομουνιστή ηγέτη να φτύνει φωτιές οργής, κατά τη διάρκεια της επαναστατικής του χαρμάνας.

Μόνο ένας, εκ των αυθόρμητα συγκεντρωμένων εις τας οικείας του Σ. Μιχαήλ μαζών, μηχανορραφούσε εναντίον της αυτού Σαββικής (αντίστοιχα του Παπικής) μεγαλειότητας, επονομαζόμενος και Π. Βήχος ή κωδικά Πράκτορας Που Βου (αντίστοιχου κωμικοτραγικού βεληνεκούς με τον Θου Βου). Φήμες θέλουν το ανένταχτο τροτσκιστικό μέλος να σφετερίζεται τον θώκο του Αγίου Μιχαήλ του Υπαρκτού και να δολοπλοκεί προς αυτή την κατεύθυνση. Γείτονες του Π. Β μας λένε πως τον ακούν να φωνάζει κατά τη διάρκεια των ντους του "Θέλω να γίνω Σάββας στη θέση του Σάββα" κι έπειτα να κλαίει γοερά.

Επιστήμονες του τεταρτοδιεθνισμού θεωρούν την τριχοσύνθεση του κεφαλιού του Π. Βήχου ανώριμη να "αγκαλιάσει" τις μάζες των καταπιεσμένων, όπως, επίσης, προτείνουν περιποίηση της κόμης του Σ. Μιχαήλ, λόγω των επικίνδυνων διαστάσεων που έχει πάρει η αφάνα του (το 2012 θα καλύψει το 1/3 του πλανήτη).

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση.



Ο αλύγιστος κομουνιστής τρότσκας, Άγιος Μιχαήλ ο Υπαρκτός, Πατέρας του Τεταρτοδιεθνισμού, όπως αντικρύζει τον Π. Βήχο να ραδιουργεί, ηχογραφώντας κρυφά την ομιλία του.



Οι προλεταριακές μάζες στη ταράτσα της τροτσκιστικής οικείας, κραδαίνοντας τις παντιέρες της επανάστασης, και δίπλα, το λευκό σάββανο του Λέοντα Τρότσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου