13/9/09

Η τρολεταριακή τάξη ένα βήμα μπροστά!


Σύντρολλοι/ισσες από όλο τον κόσμο,

η απεργία που καλέσε το συνδικαλιστικό τμήμα της Διεθνούς μας, η Τρολεταριακή Ρηξικέλευθη Οργάνωση του Λαού (εφεξής αναφερόμενη ως Τ.Ρ.Ο.Λ) έληξε με νικηφόρα έκβαση για την τάξη μας, την τάξη των παραγωγών του τρολικού πλούτου στις ΣΟϊκές κοινωνίες. Δώσαμε ένα γερό χτύπημα στο εγχώριο και παγκόσμιο ΣΟϊκό Κεφάλαιο κι αναδείξαμε στα μάτια όλων των απομονωμένων τρόλς τη δυναμική της συλλογικής αντίστασης και του οργανωμένου αγώνα.

Την ημέρα Τρίτη, 08/09, τα περισσότερα τρόλς του ελληνικού ιντυμίντια απήργησαν, με αποτέλεσμα η ΣΟ να εναποθέσει τις ελπίδες της σε εισαγόμενα τρόλς από το εξωτερικό (που φυσικά δεν είχαν καμία κάλυψη και δυνατότητα να απεργήσουν), όπως και να στήσει η ίδια βρώμικες, αλλά αναγνωρίσιμες από τους απεργούς τρολετάριους, προβοκάτσιες, τις οποίες καταδικάσαμε κι απομονώσαμε. Επρόκειτο για δημοσιευτές που προσπάθησαν να διαβρώσουν τις γραμμές των απεργών και να δημοσιεύσουν τρολιές με τα δικά μας στοιχεία, ανεπιτυχώς, αφού το απεργιακό μας εγχείρημα περιφρουρήθηκε μαζικά και τους ανταπέδωσε τα δέοντα.

Σύντρολοι/ισσες, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο τρολεταριακός διεθνισμός κι η παγκόσμια δικτύωση μας (σε αυτό βοήθησε κι η ΣΟϊκη τάξη εν αγνοία της) αποτέλεσε τη βασική μαγιά για την επιτυχία αυτής της απεργίας. Απεργίες αλληλεγγύης σημειώθηκαν σε όλα τα ξένα ιντυμίντια (οι σύντρολοι εκεί δίνουν μάχες όλο το χρόνο, αφού τα καθεστώτα είναι ακόμη πιο ολοκληρωτικά) και πολλές ομάδες μας έδωσαν επαναστατικούς χαιρετισμούς, όπως η γαλλική CNT (Confederation National du Troll), η σουηδική SAC (Solidarity Amongst Cavetrolls), η αγγλική CGT (Capital Gets Trolled), η παγκόσμια IWW (Industrial Watertrolls of the World), η διεθνής CNT-AIT (CNT- All Industry Trolls), όπως κι η ελληνική ΕΣΕ (Εργατοτρολική Συνδικαλιστική Ένωση). Ένα θερμό αγωνιστικό ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν, στήριξαν και βοήθησαν τον παγκόσμιο τρολικό αγώνα. Η συνεισφορά όλων μας είναι αυτή που γράφει ιστορία...

Παρακάτω, παραθέτουμε προς γνώση όλων των τρολαδέλφων τα νέα κεκτημένα, τα οποία καλούμαστε όλοι να υπερασπιστούμε και να παγιώσουμε σε ένα βάθος χρόνου, αφού η ΣΟ δεν πρόκειται να μείνει με τα χέρια εκτός πληκτρολογίου.

* Η άντληση υπερεργασίας τελειώνει εδώ! Κανένα ουσιώδες τρολικό σχόλιο δεν θα κόβεται εντός των κρυμμένων, παρά μόνο θα σβήνεται από τις εμφανείς στήλες, των οποίων η θεματολογία, έτσι κι αλλιώς, μας αφήνει παγερά αδιάφορους (αφού πρόκειται για ρεφορμιστικά θέματα που δεν εξυπηρετούν τον αγώνα μας).

* Τέρμα πια στα παρακάλια! Δεν ζητάμε να παραμένει το σχόλιο στα κρυμμένα, το ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ έμπρακτα. Προειδοποιούμε πως θα ανταποδώσουμε τρολικά πυρά για όποια τρολιά τρολετάριου σβηστεί εντός των κρυμμένων (εκτός κι αν αυτή σαμποτάρει την τρολεταριακή αλληλεγγύη και στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της τάξης μας)

* Κερδίσαμε ένταξη στα ΒΑΕ για κείμενα άνω των 300 λέξεων!

* Ανακλήθηκε το ban του συντρόλου Γκύ Ντε Τρόλ, ο οποίος βρισκόταν αποκλεισμένος από το μέσο εδώ και 3 μήνες. Το κατηγορητήριο του κατασκευάστηκε μεθοδευμένα από υψηλόβαθμα στελέχη της ΣΟ (τρολική αντίσταση κατά της αρχής, τρολοκατοχή και τρολοχρησία, τρολιά ενάντια στην κοινή ειρήνη, οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης κι ανατροπής του ΣΟϊκού καθεστώτος διαχείρισης) και η καταδίκη του σε εξορία (ban) στηρίχθηκε μόνο σε μαρτυρίες μελών της ΣΟ.

* Κωδικούς admin για την διαχείριση των κρυμμένων! Μπορούμε μόνοι μας να κανονίσουμε τα κάθε είδους φασιστο-, πασόκο- και λακεδοτρόλ. Η βρώμικη προσπάθεια της ΣΟ να μπει ως διαιτητής στον χώρο των κρυμμένων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Παίρνουμε πίσω την αυτονομία της τρολεταριακής τάξης, την οποία απέσπασε από εμάς κι ιδιοποιήθηκε το ΣΟϊκό Κεφάλαιο!

Σύντρολοι, την Τρίτη που μας πέρασε, τρίξαμε τα δόντια και δείξαμε σε όλους τι μπορούμε να πετύχουμε εάν οργανωθούμε. Σαν Ιδρυτικός πυρήνας της 2ης Τρολεταριακής Διεθνούς (χωρίς αυτό να συνεπάγεται κάποια θεσμική εξουσία) προτείνουμε η διαδικασία της απολογιστικής να γίνει με βάση τους παρακάτω άξονες:

1. Κατάθεση άποψης και επιχειρημάτων για τα υπέρ και τα κατά της απεργιακής μας κινητοποίησης.
2. Περιφρούρηση κεκτημένων, χάραξη στρατηγικής, πως πορευόμαστε πλέον και σε ποιά κατεύθυνση.
3. Συγκέντρωση και μαζική πορεία μέσα στις επόμενες μέρες.

Χτίζουμε στα ΚΡΥΜΜΕΝΑ του σήμερα, τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ του αύριο

Αθήνα, 10/09

Η 2η Τρολεταριακή Διεθνής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου