15/9/09

ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τα πάντα όλα!

*Αναδημοσίευση από Ελευθεροτυπία - εδω

Σε Α' Πειραιά υποψήφιος ο Ν. Αλέφαντος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α


Ν. Αλέφαντος: Καραμανλή, θα σε μάθω εγώ μπαλίτσα...


Δώστε μου τη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα. Έχουμε το όραμα, το σχέδιο, τις λύσεις για να πάμε τη χώρα μπροστά”, δήλωσε ο Ν. Αλέφαντος. “Η απογοήτευση μου για το ΠΑΣΟΚ και την τωρινή του ηγεσία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ο σημερινός ΣΥ.ΡΙΖ.Α αποτελεί την ιστορική συνέχεια του πραγματικά σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80”, τόνισε.













Δήλωσε διατεθειμένος να συγκρουστεί “με κάθε αντίληψη και κάθε κατεστημένο που κρατά τον τόπο μας πίσω”, επαναλαμβάνοντας ότι δεν χρωστάει σε κανέναν. Εκτενείς αναφορές έκανε ο υποψήφιος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ν. Αλέφαντος, στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, λέγοντας ότι η έξοδος από την οικονομική κρίση θα υπάρξει μέσα από διαφορετικές πολιτικές. Συγκεκριμένα είπε: “Θα προχωρήσουμε, πρώτα, σε ένα σύστημα "4-4-2", ένα σχέδιο «άμεσης δράσης» για τη στήριξη της αγοράς, για την ενίσχυση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων, για τον περιορισμό της κρατικής σπατάλης”.

Χαρακτηριστικά είναι τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του πρωθυπουργού, λέγοντας: “Η Νέα Δημοκρατία κι ο Κ. Καραμανλής έχουν ρίξει τη χώρα σε ένα τέλμα, οικονομικό, πολιτικό και πολιτισμικό. Έχουν οδηγήσει το πολιτικό μας σύστημα σε πλήρη απαξίωση. Η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πέσει. Καραμανλή, θα σε μάθω εγώ μπαλίτσα...”.

Οι κύκλοι της Κουμουνδούρου

Ο Α. Τσίπρας δεσμεύτηκε για τη στήριξη του Ν. Αλέφαντου, ενώ σχολίασε τη συμμετοχή του στο εκλογικό ψηφοδέλτιο ως "θείο δώρο" της τελευταίας στιγμής. “Πρόκειται για έναν αξιοσέβαστο άνθρωπο που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Αριστεράς. Έχει αδικηθεί χρόνια τώρα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο”, τόνισε.

Από την άλλη, ο Α. Αλαβάνος τάχθηκε ανοιχτά κατά αυτής της συμμετοχής, χαρακτηρίζοντας την ως “φθηνό πολιτικάντικο τρικ που προσβάλλει την νοημοσύνη του κόσμου της Αριστεράς”. “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, για τον οποίο όλοι χρόνια κοπιάσαμε, αυτοκτονεί καθημερινά με τις λάθος πολιτικές επιλογές και κινήσεις του Α.Τσίπρα”, δήλωσε.

*Υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Α' Πειραιά θα είναι ο Ν. Αλέφαντος με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου