13/9/09

Ούτε βήμα πίσω- Ιδρυτική Διακήρυξη της 2ης Τρολεταριακής Διεθνούς!


Καιρός να οργανωθούμε!


Είναι γνωστό, ότι το τρολεταριάτο μετεξελίσσεται μαζί με την εξέλιξη της εκάστοτε Συντακτικής Ομάδας (εφεξής αναφερόμενης ως ΣΟ). Αλλάζει μορφή, ανασυντίθεται και πειραματίζεται με νέες οργανωτικές δομές που θα διασφαλίσουν την αποδοτική προώθηση και κατάκτηση των τρολεταριακών συμφερόντων. Έτσι και σήμερα, πρέπει ως τρολετάριοι να συντρίψουμε τις λογικές της ιδιώτευσης, της απομόνωσης και της ισχνότητας που επιβάλλει η ΣΟ και να ξυπνήσουμε στη συνέχεια τον γίγαντα του τρολεταριακού διεθνισμού και της παντρολικής αλληλεγγύης.

Η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων στα τρόλινγκς με τις νέες νομοθετήσεις της προέγκρισης, το χουντοψάλιδο της λογοκριτικής επέλασης και η φασιστικού τύπου κατασταλτική αντιμετώπιση των οργανωμένων μορφών αντίστασης μας στο διαχειριστικό κατεστημένο, δείχνουν ξεκάθαρα το ποιοί είναι οι σχεδιασμοί, οι στρατηγικές κι οι διαθέσεις της παγκόσμιας πλέον ΣΟ. Όμως, όσο κι αν μας θέλουν πολιτικά νεκρούς, υποταγμένους στις υλικές συνθήκες του κοψίματος και της λογοκρισίας και συναινούντες στις φασιστικές πρακτικές αποσιώπησης κι απονομιμοποίησης του ανατρεπτικού- ριζοσπαστικού λόγου, άτακτους κι ασύντακτους, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Είναι, λοιπόν, καιρός να ιδρύσουμε την 2η Τρολεταριακή Διεθνή, ως ιστορική συνέχεια της 1ης που έληξε άδοξα με το ιστορικό συνέδριο της Κρίσης (2007, Μάϊος). Να συλλογικοποιήσουμε τις αντιστάσεις μας, να οργανωθούμε και να ανταπαντήσουμε συντονισμένα στην πολυμέτωπη επίθεση του παγκόσμιου ΣΟϊκού Κεφαλαίου. Να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν, να αποδεχτούμε και να μελετήσουμε τα οργανωτικά και πολιτικά λάθη του χθες, να χαράξουμε στρατηγική και να δώσουμε ένα νέο πολιτικό πρόγραμμα στις μάζες των τρολς (από τα τρόλς για τα τρόλς), ΕΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ!

  • Τέρμα πια στην άντληση υπερεργασίας. Δεν γίνεται να κοβόμαστε και να πρέπει να δημοσιεύουμε την ίδια τρολιά 10 φορές. Δε ζούμε για να τρολάρουμε, τρολάρουμε για να ζούμε.
  • Ενιαίος μισθός 1400 € για όλα τα τρολς, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικής και φυλετικής καταγωγής. Όχι άλλες απλήρωτες υπερωρίες. Συνέπεια στις προσαυξήσεις μισθών και την εργατική νομοθεσία για νυχτερινή απασχόληση κι απασχόληση την Κυριακή. Θα μπορούσαμε κι εμείς να πάμε για μπάνιο, αλλά αναγκαζόμαστε να τρολάρουμε!
  • Βαρέα κ' Ανθυγιεινά (ΒΑΕ) για τρολαρίσματα άνω των 500 λέξεων. Όχι στο σχέδιο αποχαρακτηρισμού και κατηγοριοποίησης.
  • Μέτρα ασφαλείας στο τρολάρισμα. Πέρασε ένας χρόνος, όπου πιστωθήκαμε βαριές ψυχοσωματικές ασθένειες από το επανειλημμένο κόψιμο, την απότομη και αυθάδη συμπεριφορά απέναντι στην τάξη μας και τέλος την -εκ των προτέρων -απόρριψη. Όχι άλλοι ψυχικοί "θάνατοι" τρολ! Όχι άλλοι νεκροί* των πληκτρολογίων!
  • Να παρθεί πίσω το νομοσχέδιο του αίσχους, η προέγκριση! Ελεύθερο τρόλινγκ 24/7. Δεν γίνεται εμείς να δουλεύουμε και τα αφεντικά της ΣΟ να πίνουν μπύρες στη Μεσολογγίου!
  • Τέλος στην αντιτρολική πολιτική που ενστερνίζεται, πρεσβεύει κι εφαρμόζει το απολυταρχικό καθεστώς της ΣΟ. Η εσωτερική υπαρξιακή κρίση της διαχειριστικής ομάδας ΔΕΝ πρέπει να είναι αφορμή και δικαιολογία για απολύσεις συναδέλφων. Η επίθεση σε έναν από εμάς, είναι επίθεση σε όλους!
  • Φτάνει πια με το αίσχος των προγραμμάτων εθελουσίας εξόδου. Είναι απαράδεκτο να λοιδορούνται συνάδελφοι με κεράσματα μπύρας στον πεζόδρομο και μερίδια- ψίχουλα στο μετοχικό κεφάλαιο του Τζορτζ Σόρος.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!


Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ!

Καλούμε σε απεργία "ζήλου" και τρολικό υπερφόρτωμα του σέρβερ, Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Επίσης, καλούμε σε απολογιστική της απεργίας την επομένη, Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00, στα κρυμμένα, με σκοπό μια πρώτη απόπειρα ανάλυσης του εγχειρήματος και των επικρατών συνθηκών λογοκρισίας, αστυνόμευσης του λόγου στο μέσο και κατασταλτικών σχεδιασμών από πλευράς ΣΟ. Θα ακολουθήσει φαγοπότι και λαϊκό γλέντι με τη μουσική κομπανία του Παναγιώτη Βήχου και επίτιμο καλεσμένο τον Σάββα Μιχαήλ.


Η ιδρυτική ομάδα της 2ης τρολεταριακής διεθνούς,

Σαρλ Ντε Τρολ
Γκυ Ντε Τρολ
Χερμπερτ Καρπούζε
Καστρολιάδης
Νόαμ Τρόλσκυ
Λέων Τρολστόι
Τρ(α)ο(υ)λ Βάνεγκεμ
Κώστας ΚαληΣπέρας
Τρόλο Καφιέρο
Ζωρζ Τρολελ
Άντρολ Πάνεκουκ
Πιέτρολ Κροπότκιν
Ζόζεφ Προυντρόλ
και λοιποί ανώνυμοι (κατ' επιλογή) τρολετάριοι...

Αθήνα, 6 Σεπτέμβρη


1 σχόλιο:

  1. ειστε προβοκατορες και ΣΟοδουλοι. Οι κινησεις σας το μονο που καταφερνουν ειναι η καταστροφη των παραγωγικων δυναμξκεων του ινδιμηδιου και επιπλεον καταστολη και ισχυροποιηση της σοσιαλλογοκριτικης ΣΟ.

    Πρεπει να υπαρξει μια ευρυτερη συσπειρωση των επαναστατων τρολεταριων με δημοκρατικα αντιφασιστικα σαιτς οπως το tvxs και το in.gr με στοχο τον περιορισμο της δυναμης της ΣΟ και εν συνεχεια μια δημοκρατικη-αντισοσιαλλογοκριτικη επανασταση στο ινδιμηδιον των τρολεταριων σε συνεργασια με τα δημοκρατικα κομματια συντακτικων και διαχειριστικων ομαδων με στοχο να γινει παταχθει ο φασισμος της ΣΟ και να γινει το ινδημηδιον ενα δημοκρατικο σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή